Njurunda Brukshundklubb

 

Sidan uppdaterad 190103/AGL

Gräsklipparvecka
- Boka din vecka!

Kan du också ta en gräsklipparvecka? Ju fler vi är som delar på klippningen desto färre dagar behöver var och en jobba för att vi ska få fina träningsplaner och kunna genomföra våra tävlingar på en välskött gräsmatta!  - Välj vecka och hör av dig till oss. Det är helt ok att välja fler än en. Under Aktuellt kommer du att se vilka veckor som är bokade för sommaren och vilka du kan välja. Du kan boka dina veckor när som helt under året!

Att ha en gräsklipparvecka innebär tillsyn under veckan och klippning vid behov, inte dagligen.

Vi kommer att ha tillfällen för gräsklipparutbildning för dig som inte kört vår gräsklippare tidigare - bland annat på vår städdag den 2 maj 2019. Mer info kommer!

Schema att skriva upp dig på kommer även att finnas i klubbstugan - eller mejla eller använd vår kontaktformulär - eller sms:a direkt till Thomas på 070-352 50 61 - och berätta vilken eller vilka veckor du kan klippa - eller om det är något annat du vill göra för vårt klubbområde. Kontakta oss här

 

Klubbstugan vid Norra Nyhamn

Amanda gråhund gräsplan fotoAnnGottvall

KlubbområdetNBHK_FotoAnnGottvall

 

Fastighetssektorn

Sektorn ansvarar för klubbens byggnader och områden.

  • Vi sköter om underhållet av byggnader och material och ser till att klubbområdet är i ett gott skick. Det innebär att vi ibland får jobba med hammare och ibland klipper gräs eller skottar snö.
  • Sektorn arrangerar också vår- och höststädning av klubbområdet, där alla medlemmar bjuds in. På städdagarna tänder vi grillen och klubben bjuder på lite gott som avslutning.
  • Vi har många evenemang, tävlingar och kurser särskilt under våren.

Du får gärna vara med och jobba med oss i fastighetssektorn. Kanske kan vi ha nytta av dig vid enstaka tillfällen om du har någon specialkunskap eller så är du bara händig i allmänhet, eller tycker om att jobba ute och med fasighetsskötsel. Hör av dig! Kontakta oss

Om du har möbler eller annat du tror att vi har behov av i klubbstugan - så är det fastighetsgruppen som vet vad vi vill ha. Hör alltid av dig till den sektorn när det gäller inventarier etc.

Gräsplan södra genom fönster fotoAnnGottvall

 


A k t u e l l t 


 

Tack alla som kom och gjorde oss sällskap på den roande och tankeväckande  föreläsningen med Fredrik Steen! 

DSC_4967


Dela pengar med oss och dig själv!

Genom Sponsorhuset får både du och vår klubb del av dina inköp på nätet.

- Du kan välja att handla från över 600 butiker
- Varje köp ger pengar till både dig och vår klubb. Vi delar 50/50.
- Först måste du aktivera ett konto och det kostar inget. Du gör det enklast genom den pop-up som dyker upp på vår startsida och Sponsorsida - då får vi ytterligare 20 kr i klubbkassan.

Tack för ditt stöd!

Läs mer på vår Sponsorsida


 Läs Senaste nytt på vår startsida!