Njurunda Brukshundklubb

 

Sidan uppdaterad 210620/AH

Domare Lena lämnar över pris till Yvonne

Douglas på prispallen

 

Tävlingsresultat - Årets hundar

Varje år på årsmötet utser vi årets hundar i ett antal kategorier, för att delta i uttagningen skickar du in dina tävlingsresultat som du har samlat på dig under året. Vi vill ha dina resultat - senast 7 januari,  för året innan. Du måste själv skicka in dina  tävlingsresultat i varje tävlingsgren du gjort under året för att kunna vara med när vi utser årets ekipage och hundar. Se mer i reglerna nedan.

Statuter - regler och poängberäkning

Regler och poängberäkning finns i detta dokument, Regler och poängberäkning årets hundar. 

Här skickar du in dina resultat

Spara ner blankett tävlingsresultat nedan, skriv in dina resultat från året och skicka senast 7 januari till njurundabhk(at)gmail.com

  • Tävlingsresultat - Blankett Fyll i uppgifterna i dokumentet och mejla in det som bilaga.  Om blanketten inte räcker till kan du skicka in två blanketter. Du kan också skicka uppgifterna direkt i ett mejl, skriv dina uppgifter i samma ordning som blanketten är gjord.
  • Klass Hunden - statuter och poäng
    Det här priset är donerat av Klass hundfoder och gäller för flera olika tävlingsgrenar.

Juttes Minne

Höstens lydnadstävling tillägnar vi vår tidigare medlem, ordförande, instruktör och eldsjäl Ingvar "Jutte" Jutterström. Vinnaren av tävlingen erhåller ett speciellt hederspris i Juttes namn. Vinnaren är den som har det högsta medelbetyget oavett klass, dvs totalpoängen delas med klassen totala kofficient.

 

Hundförarmärket
- för dig som tävlar bruks eller lydnad

Tävlingsekipage som tävlar i bruks- eller lydnadsprov kan ansöka om Svenska Brukshundklubbens hundförarmärke i brons, silver eller guld.

Mer information om Hundförarmärket finns på SBK´s hemsida, länk till SBK.

Du som tävlar i bruks- eller lydnadsprov får en fin bekräftelse på dina framgångar av styrelsen. Hundförarmärket finns både som som brosch och tygmärke i brons, silver eller guld. Det är viktigt att du har skickat in dina tävlingsresultat i god tid före årsmötet. 

 


A k t u e l l t 


- Höstens kursplanering är igång, läs mer här.

- Medlemsmöte 22 november kl. 18.30.


Dela pengar med oss och dig själv!

Genom Sponsorhuset får både du och vår klubb del av dina inköp på nätet.

- Du kan välja att handla från över 600 butiker
- Varje köp ger pengar till både dig och vår klubb. Vi delar 50/50.
- Först måste du aktivera ett konto och det kostar inget. Du gör det enklast genom den pop-up som dyker upp på vår startsida och Sponsorsida - då får vi ytterligare 20 kr i klubbkassan.

Tack för ditt stöd!

Läs mer på vår Sponsorsida